Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Τα Τίποτα Δεν Φταίνε.






 

Το Σιδερένιο Τέρας 




Ο πλούσιος Μεταλλαγμένος χρειάστηκε περισσότερη εξουσία και δύναμη.
Σκέφτηκε λοιπόν να φτιάξει ένα τεράστιο σιδερένιο Τέρας με αυτόν να κάθεται στην θέση του εγκεφάλου του τέρατος και με αυτό το Τέρας σαν εργαλείο να γονατίσει την "πλέμπα".
Χρειαζόταν λοιπόν κάποιους οι οποίοι θα δουλεύανε τα υπόλοιπα μέλη του Τέρατος με δικές του εντολές.
Στα νευραλγικά σημεία έβαλε "δικούς του" ανθρώπους και για τις υπόλοιπες θέσεις σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει ανθρώπους του "κατώτερου κοινωνικού στρώματος" που είχαν ανάγκη τα χρήματα για να επιβιώσουν.
Έδωσε λοιπόν φανταχτερά ονόματα σε κάθε θέση και έναν μισθό για όλους και ζήταγε εργαζόμενους.
 Για παράδειγμα χρειαζόταν τρεις υπαλλήλους για να κινήσουν το κάθε δάκτυλο , άρα μόνο για τα δάκτυλα των χεριών χρειαζόταν τριάντα ανθρώπους.
Φυσικά το Τέρας γρήγορα είχε έναν άνθρωπο σε κάθε θέση και ήταν έτοιμο για πόλεμο ενάντια στα "κατώτερα κοινωνικά στρώματα" και το μόνο που του έλειπε ήταν ένα όνομα.
Ο πλούσιος Μεταλλαγμένος χρειαζόταν ένα όνομα για το Σιδερένιο του τέρας που κανείς δεν θα το αμφισβητούσε και θα το έκανε να μοιάζει "αιώνιο" , "δίκαιο" και "καλόψυχο".Χρησιμοποίησε λοιπόν το όνομα ενός παλιού συστήματος που πλέον δεν θα μπορούσε να υπάρξει λόγο συνθηκών.Έτσι ονόμασε το Τέρας του  "Δημοκρατία".
Φυσικά μέσα στα χρόνια και άλλοι πλούσιοι Μεταλλαγμένοι φτιάξανε σιδερένια Τέρατα και τα βάφτισαν "Φασισμός" , "Κομμουνισμός", "Ισλάμ", "Χριστιανισμός" και διάφορα άλλα απλά για να κερδίσουν υποστήριξη από τα "κατώτερα κοινωνικά στρώματα" που άνετα δίνανε την ζωή τους για μια ιδέα με την ελπίδα ότι θα σωθούν από την "φτώχεια".

Σήμερα ,πολλά χρόνια μετά την δημιουργία τους τα Τέρατα αυτά έχουν καταφέρει να κρατάνε τους ανθρώπους του "κατώτερου κοινωνικού στρώματος" σε τάξη η σε λήθη.
Καταπληκτική κίνηση "ματ" θα μπορούσα να πω...
Τα "κατώτερα κοινωνικά στρώματα" ταΐζουν με τα παιδιά τους τα Τέρατα των καθαρμάτων.
Ποιος φταίει για την σημερινή κατάσταση ;
Τα παιδιά της "πλέμπας" ;
Αποκλείεται...τα "ΤΙΠΟΤΑ" δεν φταίνε...είναι τα παιδιά μας...την δουλειά τους κάνουν.

Κάτσε λοιπόν και κανιβάλησε τους ομοίους σου και ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ το παιδί σου να καταφέρει να ξεφύγει από την φτώχεια και με άνεση και ανωτερότητα να "παίρνει σπίτια φτωχών γιατί παρανόμησαν - επειδή δεν είχαν λεφτά/δουλειά" , να απολύει όποιον του γουστάρει και να παίρνει "μίζες" τρώγοντας λεφτά ταμείων των "κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων" και μην σε νοιάζει για τους γύρω σου...αν μπορούν να βολευτούν και αυτοί...αν όχι τότε ποτέ δεν ήταν ΑΞΙΟΙ για τέτοια μεγαλεία , η οικογένεια σου τα κατάφερε...έγινε ένα με τους πλούσιους εγωκεντρικούς απάνθρωπους φασίστες.
Συγχαρητήρια.



ΕΑΜΦΟΣ






 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.